Carel van Oirschot
Info@topvogel.nl
06 - 456 123 93
valken valkenshow valkenier valkerij vogelshow roofvogelshow roofvogelshows topvogel roofvogeldemonstratie roofvogeldemonstraties vogel roofvogel roofvogels gier arend uil buizerd havik educatie presentatie verjaardag feest bruiloft receptie school klas kinderen kind recreatie vliegen natuur
Share on Facebook
Topvogelteam

Topvogel is opgericht door Carel van Oirschot . Als bioloog afgestudeerd op de populatie endemische Holenuilen op Aruba in 1999. Na 7 jaar ervaring als roofvogeltrainer /-verzorger in diverse dierentuinen kwam in 2006 een prachtige locatie in Diessen ter beschikking om zijn droom te verwezelijken: Een educatief roofvogelpark opbouwen..


Jens van Kemenade uit Hilvarenbeek maakt al sinds 2007 deel uit van het team. Met een bewonderenswaardige hoeveelheid  geduld en ervaring is hij een onmisbare en betrouwbare factor voor de vogels  en de collega’s. Zijn kennis van vogels in combinatie met zijn Pabo-opleiding maken hem ook op educatief gebied een toegevoegde waarde.

Ireen Heuvelmans is sinds 2011 vrijwilliger bij Topvogel. Weet van aanpakken en straalt veel rust uit, hetgeen de vogels zichtbaar waarderen. Ze kan inmiddels met al onze vogels overweg, en dat zijn niet altijd de makkelijkste.Ireen studeert toegepaste biologie op de HAS en we hopen dat ze dat nog lang kan combineren met Topvogel

Toon en Rie van Oirschot zijn eigenaar van het terrein en zetten zich onvermoeibaar in voor respectievelijk terrein onderhoud en horeca. Het is dankzij Toon en Rie dat alle gasten zich welkom voelen en tevreden weer weggaan.


Tot slot een dankwoord voor alle voormalige vrijwilligers en stagiaires die de afgelopen  8 jaar bijgedragen hebben aan de ontwikkeling van Topvogel en Roofvogelpark Diessen: