Carel van Oirschot
Info@topvogel.nl
06 - 456 123 93
valken valkenshow valkenier valkerij vogelshow roofvogelshow roofvogelshows topvogel roofvogeldemonstratie roofvogeldemonstraties vogel roofvogel roofvogels gier arend uil buizerd havik educatie presentatie verjaardag feest bruiloft receptie school klas kinderen kind recreatie vliegen natuur
Share on Facebook

Vanaf 2013 staat het gastenboek op facebook


10-11-2012
Hoi Carel, Wij willen je (jullie) ontzettend bedanken voor de erg leuke, interessante en leerzame workshop. De sfeer was goed en jou liefde voor de vogels en het vak heb je zeker op ons over gebracht. Geweldig!

Nogmaals bedankt. Fijn weekend, Monique, Noa en Ronald


9-11-2012

In juni heeft onze dochter haar 10e verjaardag met haar vriendinnen gevierd bij Topvogel, het Roofvogelpark in Diessen. Het feestje was ook echt Top; een leerzame, gezellige doe-middag waar nog lang over nagepraat is! Een aanrader dus! Sandra Rokven |


9-11-2012

We waren erg tevreden en de meiden hebben een geweldige middag gehad. Nogmaals bedankt en succes met Topvogel.

gr. Willem


8-11-2012
7 november heeft onze dochter haar verjaardag hier gevierd met nog 6 vriendinnen. Ze hebben het super naar hun zin gehad, en hebben allemaal enkele malen een roofvogel op hun gehandschoende hand gehad. Ook liet Valkenier Karel enkele malen een Woestijn-buizerd tussen 2 kinderen door vliegen die erg dicht tegen elkaar stonden. Geweldig. Het mooiste compliment kwam van enkele vriendinnen die tegen onze dochter zijden, dat dit het mooiste feestje was ooit gehad. En... je kan mooie video-opnames maken
fam. Hartendorp

29-10-2012
Beste Carel,
nog harststikke bedankt voor de onwijs leuke dag afgelopen zaterdag! Wij hebben er heel erg van genoten!  
Met vriendelijke groet,  Marit & Eric

7-10-2012
Onze dank voor de geweldige middag samen met de vogels. Het was voor ons allemaal een zeer bijzondere en leerzame ervaring. Ook dank voor de organisatie van het gebeuren als totaal. We zullen dit zeker aanbevelen bij collega's en kennissen.
Met vriendelijke groet, mede namens alle anderen, Henk & Lili  

23-8-2012
Hoi Carel, Namens ons allen willen we jou nogmaals bedanken voor de indrukwekkende dag. De vogels zijn echt prachtig en we bewonderen hoe jij vol overgave en liefdevol voor jouw dieren zorgt. Het is mooi te zien dat zulke dieren jou volledig vertrouwen. En ook dat je er ontzettend veel tijd en zorg in steekt en respect voor hen hebt. We hebben er ontzettend van genoten en het was allemaal piekfijn voor elkaar. Ook de lunch (en appeltaart!) was heerlijk en goed verzorgd, dank dus ook voor Maya en  je moeder. Heel veel succes verder en we komen zeker nog een keer langs, in teamverband of anders individueel.

23-8-2012
Hallo Carel, Nog bedankt voor de leuke en zeer interessante middag. Mijn collegae vonden het geweldig en is al besloten dat ik volgend jaar de teamdag weer mag organiseren -)))
Met vriendelijke groet, Raymond

12-8-2012

Hoi Carel, De kinderen en wij vonden de show fantastisch en hebben er echt van genoten.

Dank je wel daarvoor. Groetjes Leontine


28-6-2012
Hoi Karel, Hadden we het toch goed! Het was erg leuk, kinderen hebben nog lang nagepraat en vooral over de uiltjes! Bedankt en wellicht weer tot volgend jaar!
Groetjes Denise

7-6-2012
Ik wil je nog even bedanken voor de geweldige vogelshow. Nogmaals bedankt en succes met alles. groetjes, Familie van Riel

30-5-2012
Hoi Carel en Jens,

Ik wil je namens de hele familie bedanken voor de topmiddag. We hebben er heel erg van genoten. De lunch was perfect georganiseerd, de demonstratie van jou en Jens was hardstikke leuk en we zijn aan drinken ook helemaal niets te kort gekomen.

Enkele quotes zijn 'wat een prachtige plek en dat zo vlakbij Tilburg', 'wat kan die man enthousiast vertellen over zijn vogels' en 'jeetje, wat een lekkere lunch, we komen niets tekort, heel goed verzorgd'.

Ik wil jullie daarom ook hartelijk danken voor jullie werk van afgelopen maandag. Jullie hebben met z'n allen voor gezorgd dat wij een hele leuke dag hebben gehad.

Groetjes,
Katrien van Gorp


30-5-2012
Hallo Allemaal,

Namens de hele familie wil ik jullie nogmaals bedanken voor de prachtige demonstratie op tweede pinksterdag! Wij raakten er niet over uitgepraat en Facebook staat vol met foto's van familieleden met roofvogels!

Veel succes voor de toekomst!

Groetjes,

BertieGastenboek
Facebook
Share on Facebook